Sintaxi de butxaca

Evolang 2012 a Kioto (I)

Posted by: Celia Alba on: 03/31/2012

Mai no heu tingut una ressaca un pèl massa llarga i us heu despertat en un lloc insòlit? Doncs això és el que ens ha passat a nosaltres. Des de cap d’any que no sabem res del món, i el món no en sap res, de nosaltres. I, de sobte, després d’un merescudíssim sarau de comiat al 2011, obrim els ulls i ¡patapam!… som al Japó: a Kioto.

Ja que hi érem, vam aprofitar per anar a l’Evolang, el congrés internacional sobre l’evolució del llenguatge que es fa bianualment. Vam aprendre moltes coses, vam conèixer molta gent molt interessant, vam intentar (inútilment) dominar l’ancestral art de menjar amb bastonets i vam xalar d’allò més amb l’excel·lència i la sofisticació dels lavabos a raig.

A més, vam entrevistar alguns dels ponents del congrés.

Per començar, hem preguntat “quin creus que és l’avenç més important en el camp de la biolingüística en els darrers anys?”.

En aquest vídeo hi ha les respostes de Cedric Boeckx, Simon Kirby, Massimo Piattelli-Palmarini, Kazuo Okanoya, Simon Fisher, Anna Maria di Sciullo, Antonio Benítez-Burraco, Charles Yang, Lluís Barceló i Coblijn, Koji Fujita, Víctor Longa, Jenny Saffran, Aritz Irurtzun, Joana Rosselló, Mauricio Martins, Bart de Boer, Denis Bouchard, Russell Gray i James Hurford.

És un privilegi tenir-los tots juntets a Sintaxi de Butxaca. Gràcies! No us ho perdeu, que hi ha respostes per tots els gustos!

Sayonara, babies!

Click here for English version.

3 Responses to "Evolang 2012 a Kioto (I)"

面白い! ビデオのためのおめでとう! quina enveja! jo també vull anar a aquesta mena de congressos i al Japó, of course!

Molt bona entrada, nois, felicitats! Em quedo sens dubte amb la resposta de la Joana Rosselló, com gairebé sempre! :-)

Gràcies, Adriana! Sí, la resposta de la Joana és ben interessant. La resta també, però!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>