Sintaxi de butxaca

Entrevista a Jordi Fortuny (1/3)

Posted by: Oriol Borrega on: 12/13/2011

Aquí teniu la primera part de l’entrevista que hem fet a en Jordi Fortuny a l’ascensor de Sintaxi de Butxaca. Bé, per ser acurats, l’hem feta a la llibreria Alibri de Barcelona. L’ascensor no era prou gran per obtenir un bon pla de càmera.

En aquest primer episodi, ens parla de per què va decidir dedicar-se a la lingüística, de per què és un camp d’estudi interessant i de què fa especial el català.

No us perdeu els dos episodis següents, que apareixeran durant els propers dies!

Per cert, teniu subtítols en català aquí (tot i que el text del post estigui en anglès).

Click here for English version.

4 Responses to "Entrevista a Jordi Fortuny (1/3)"

Hola!

Gràcies per penjar el vídeo, els fans del Jordi ja teníem moltes ganes de veure’l! :-)

Un petó!

Gràcies a tu, Adriana! Demà penjarem la segona part. ;-)

Hola nois!

En nom dels alumnes de segon d’ESO del Col·legi Verge de les Neus de Santa Coloma de Gramanet us dono les gràcies pel vídeo del Jordi.
Els meus butxaqueros en potència estan molt il·lusionats amb l’entrevista i la veurem a classe quan comenci el segon trimestre. Ui, quins nervis!

Moltes gràcies, Núria! Gràcies per les vostres preguntes. Algunes eren genials! Esperem tenir un altre lingüista a l’ascensor d’aquí a poc. Una abraçada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>